Ивор Мицковски: Пацови умираат во оваа депонија и од го****а на вашите кучиња кои не си ги собирате

180

Ивор Мицкосвки на својот фејсбук профил покажа фотографија од мртви стаорци и кучешни измет во школски двор во Центар.

Еден навидум обичен школски двор во центарот на градот.
Пацови умираат во оваа депонија и од гомната на вашите кучиња кои не си ги собирате, напиша Мицковски.