Жељко Шашиќ призна дека му недостасува екс сопругата која го „откачи“ поради Аца Лукас

586

Пејачот Жељко Шашиќ пред 12 годии се разведе од Соња Вуксановиќ со која ја доби ќерката Софија. Во едно од последните интервјуа пејачот призна дека и ден денес има моменти кога жали за тој потег, а како што наведува често мисли на неа.

Поминаа многу години, а јас и ден денес патам поради разводот со Соња. Не велам дека тоа е некоја голема тага, но жал ми е што се разведовме. Човек секогаш жали поради тоа што нешто убаво се завршило. Тоа е нормално. Колку и да се оддалечат луѓето после разводот, сепак им останува заедничкото минато. Ако ме прашувате дали се уште ја сакам одговорот е не, но често мислам на неа, рекол пејачот.