Внуката на Лепа Брена е вистинска нејзина копија – ФОТО

339
Promocija pesme i spota Lepe Brene; Fahreta Jahic-Zivojinovic; Lepa Brena,Milutin Popovic Zahar foto Vladimir Sporcic

ајпознатата фолк пејачка во регионот Лепа Брена има своја наследничка која ќе се согласите дека во целост ја наследила убавината Брена.

Имено, се работи за нејзината внука од сестра Мајда Стојановиќ неверојатно наликува на пејачката.

Мадја во една прилика открила и дека често луѓето и приоѓаат и и говорат дека личи на Лепа Брена не знаејќи дека пејачката и е тетка.

-Јас сум нејзината несудена ќерка, изјавила таа во една прилика за српските медиуми.

Но освен убавината и нејзиниот глас потсетува на Брена.