(ВИДЕО) Неконтролирани страсти: Без трошка срам имале жесток секс во авион

879

Брачен пар од Америка се сместил на задните седишта во авионот, надевајќи се дека ќе има пријатен лет, но се случило пресврт! Во авионот се одвивало жестока сексуална акција.

Љубовниците коишто биле сместени во последниот ред од авионот без трошка срам започнале да разменуваат страсти во авионот, во присуство на останатите патници.

“Мама и тато ми рекоа дека посакуваат да имаат пријатен лет до Мексико, а потоа ми го испратија ова“, напишала Килеј Тули на “Твитер“, а потоа го споделила ова видео каде што е прикажан жесток секс.

 

Клипот го снимила нејзината мајка, на којашто сексот на странците ѝ изгледал многу забавен. На видео снимката можеме да забележиме дека останатите патници во последниот ред од авионот не се упатени во случувањето, освен еден патник којшто непрестајно гледа низ прозорецот, за да го игнорира овој сексуален чин.

Авио – превозникот “Силвер Аирвејс“ порврдил дека снимката настанала во летот на неговиот авион, но компанијата не ја коментирала природата на однесувањето на овие заљубени патници. “Твитот“ го погледнале повеќе од 6 милиони луѓе.