ВИДЕО: МекГрегор предизвикал инцидент во паб поради една чаша виски

196

Ирскиот УФЦ борец Конор МекГрегор наиде на сериозен проблем кој тој лично си го „спакува“.

Од него на социјалните мрежи се појави видео снимка, како во некој локален паб, удира стар господин, пред се поради тоа што кога МекГрегор на сите во пабот им понудил бесплатна пијачка, тој постар господин кој е нападнат, ја одбил честенката.

МекГрегор веднаш му се нафрлил, иако на снимката не се гледа баш најдобро, сведоци околу оваа ситуација, тврдат дека навистина настанал инцидент поради една пијачка (виски).

Веднаш потоа за оваа мешаница од МекГрегор, случајот бил пријавен и архивиран во полиција, но нема се уште информации околу тоа дали МекГрегор е обвинет за нешто.

Видеото од инцидентот, може да го погледнете на следниот ЛИНК.