(Видео) Калуѓерка трчала по куферот во Дубровник, воодушевените гледачи оставаат духовити коментари

238

Калуѓерката тргнала во потера, а гледачите се воодушевени од снимката.

На страницата “‘Prometne zgode i nezgode” е објавена снимка од Дубровник на која се гледа калуѓерка кој трча по улица по “побегнатиот” куфер на тркала. Нејзината форма ги воодушевила гледачите, па некои од нив имале многу креативни коментари.

„Кога Бог ќе ја стави на тест, а таа ги минала подготовките со Реал“, реагирал еден корисник. „Јас прво мислев дека трча шеик, а тоа да ти било калуѓерка“, „Поподготвена е од половина хрватска фудбалска лига“, „И влегол ѓавол во куферот“, „Не и е потребна карта за автобус, брза е секако“, „Калуѓерката има турбо под облеката“, се само некои од шеговитите коментари.

Снимката од овој настан можете да ја погледнете во продолжение.