(ВИДЕО) Језиви сцени: Во чаршафи се подигаат телата на загинатите по падот на хеликоптерот

647

За жал и утрово главна тема е загинувањет на НБА ѕвездата Коби Брајант кој во пад на својот хеликоптер настрада со уште осум други лица.

Првичните информации беа дека имало пет лица, но подоцна беше потврдено дека бројката била деве. За жал сите настрадале на лице место иако надлежните брзо реагирале, но им немало спас.

Полицијата имаше забелешки до медиумите за начинот на кој се известува и обидите да се дознае кој се наоѓал во леталото. Но се чини ова како да не беше доволно, па фотографите направија и пласираа во јавноста фотографии од моментот кога телата во чаршафи се носеа од местото на несреќата.

Језиви сцени од кои срце да ви се скрши, а солзите како река да потечат. Освен Коби Брајант и неговата ќерка Џана, како и семејството на бејзбол тренерот (татко, мајка и ќерка) се уште не е познат идентитетот на останатите четири патници.