Уживанција! Погледнете ги последните моменти за втората европска титула на Вардар (видео)

1079

Последните моменти и славењето на европската титула на РК Вардар.

Иван Чупиќ и Стојанче Стоилов се „столбот“ на оваа генерација на Вардар, на која за жал и доаѓа крајот, и тие повторно беа клучните во последните секунди од мечот по кој македонскиот шампион се запиша во елитната група на клубови кои имаат две европски титули. Уживанција!