„Ти си најголема ку*ка во оваа земја“ – Саша Поповиќ „удри“ по Карлеуша

296

Цела Србија е шокирана

Откако се врати на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ после наводната порно афера, Јелена Карлеуша нема милост спрема кандидатите. Пејачката е поприлично нервозна, а посебно е чувствителна на стајлинзите на натреварувачите, па воопшто не се штеди кога навредите на сметка на облеката се во прашање.

Во 2019 година со таков стајлинг и шминка и со такво пеење ништо нема да постигнеш. Ти дадов глас, иако сум голема куч*етина. Добар човек сум пред се, а кај тебе ја препознавам желбата да работиш и да се бориш, и рекла Карлеуша на една од кандидатките, а на ова се надоврзал и Саша Поповиќ кој прокоментирал во негов стил.

Како што гледаш кај нас се е можно, Јелена е најголема ку*ка, но и голем човек, рекол Поповиќ, а Јелена била збунета после овој коментар и само го погледнала чудно.

loading...