Српски професор го насмеа Балканот до солзи: „Морав да прекинам, сопругата ползеше за да излезе од собата“

206

Иван Боричиќ, професор на Медицинскиот факултет во Белград, стана вистинска ѕвезда на социјалните мрежи кога еден од неговите студенти објавил видео направено во текот на онлајн наставата.

Имено, неговата жена морала да пројде низ дневната соба, а поради начинот на кој го направила тоа, професорот морал да го прекине предавањето на неколку секунди.

„Морав да прекинам, сопругата ползеше за да излезе од собата. Она црвеното што го гледате, тоа е жена. Мојата…“, рекол тој, а на видеото се гледа како неговата сопруга, ползејќи по подот, се обидува да излезе од собата и да пројде незабележано, но за жал не успеала во намерата.