Среде Атина: Како изгледа кога холивудските актери снимаат голи на улица?

632
Сосема голи на платформа со мотор, но што е со екипата околу нив? Како изгледа снимањето на ваквите сцени?

Себастијан Стен, кој е познат по појавувањата во филмовите на Марвел „Avengers“, како и филмот „I, Tonya“, деновиве покажа малку повеќе кожа на улиците во Атина, Грција.

36-годишниот актер се возеше гол на мотор со актерката Денис Гоф (38) поради снимањето на филмот „Monday“. Тие се топлеа еден со друг на моторот додека беа качени на платформа на друго возило, а околу нив имаше десетина членови од филмската екипа.

Инаку, филмот ќе раскажува за лудата романса на во Атина и на грчките острови на двајца самодеструктивни Американци.