Штипската Миа Калифа ги извади градите на мегдан

384

Социјалната мрежа Тик Ток е многу популарна кај младите кои секојдневно се повеќе ја користат и таму може да се најдат видеа со секаква содржина.

Секако, има и едукативни видеа, но често најмногу видеа се со забавна содржина или барем таква треба да бидат, иако сите баш и не се согласуваат со тоа. Но ова видео што ќе го погледнете ниту е забавно ниту пак едукативно.