Сè што ве интересира за Алина Кабаева, тајната љубов на Владимир Путин

3107

Прекрасната Русинка веќе 10 години ја поврзуваат со моќниот руски политичар, од кои 6 тој беше во брак со неговата претходна сопруга Људмила.

Кога станува збор за Владимир Путин, знаеме само толку колку што тој сака да знаеме. Рускиот политичар веќе 12 години е на водечка позиција и има неверојатно силна контрола врз медиумите во Русија.

Во една пригода тој дури изјави: „Имам приватен живот во кој не дозволувам мешање и тоа треба да биде почитувано.“

Сепак, веќе 10 години кружат гласини за неговата тајна љубов Алина Кабаева.

Која е Алина Кабаева?

Таа стекна слава како успешна ритмична танчарка. Има освоено две олимписки златни медали, 14 медали од светски натпревари и 25 медали од европски натпревари. Tокму нејзината кариера на гимнастичарка ја довела до средба со Путин.

По нејзината успешна спортска кариера, Кабаева работеше 6 години како пратеник од партијата на Путин.

Потоа во 2014 година беше назначена на чело на голема медиумска агенција за промовирање на Кремљ, без претходно искуство во оваа област.

se-shto-ve-interesira-za-alina-kabaeva-tajnata-ljubov-na-vladimir-putin-03.jpg

Можеби е во брак со Путин

Во многу пригоди таа е видена со прстен што наликува на свршенички, а со оглед на тоа што наводно се состануваат 10 години има смисла.

Путин се разведе од неговата сопруга Људмила во 2014 година.

se-shto-ve-interesira-za-alina-kabaeva-tajnata-ljubov-na-vladimir-putin-02.jpg

Наводно имаат две деца

Медиумите ја ловат во друштво на две деца, а најверојатно нивен татко е Путин. Кабаева ги криела бременостите и тајно се породила.

Прочитајте и како изгледа семејниот живот на Путин – најстарата ќерка му е „проблематична“, има тајно дете: 15 факти за семејството на Путин!

Како изгледа Алина Кабаева:

 • Click to enlarge image 01.jpg
 • Click to enlarge image 02.jpg
 • Click to enlarge image 03.jpg
 • Click to enlarge image 04.jpg
 • Click to enlarge image 05.jpg
 • Click to enlarge image 06.jpg
 • Click to enlarge image 07.jpg
 • Click to enlarge image 08.jpg
 • Click to enlarge image 09.jpg
 • Click to enlarge image 10.jpg
 • Click to enlarge image 11.jpg
 • Click to enlarge image 12.jpg
 • Click to enlarge image 13.jpg
 • Click to enlarge image 14.jpg
 • Click to enlarge image 15.jpg
 • Click to enlarge image 16.jpg
 • Click to enlarge image 17.jpg
 • Click to enlarge image 18.jpg
 • Click to enlarge image 19.jpg
 • Click to enlarge image 20.jpg
 • Click to enlarge image 21.jpg
 • Click to enlarge image 22.png