САНДЕ ЛАЛЕВСКИ ОСВОИСУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН 17.274.560ДЕНАРИ

241

Скопјанец отишол на гости, па стана добитник на најпосакуваниот ВЛТ џекпот. Санде Лалевски освои фантастични 17.274.560 денари со СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот

Санде Лалевски од Скопје е нашиот најнов среќен добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР. Тој на  13.03.2024 бил на гости во Демир Капија и посакал да се забавува на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија играјќи ја играта Фламинг хот. Ова се покажало како одлична одлука, затоа што тој го освои џекпот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 17.274.560 денари. Во тој момент, а и потоа, Санде се чувствува пресреќно. Веќе почнува да го подготвува планот како ќе ги троши освоените 17.274.560 денари.

 Добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот е освоена кај нашиот деловен соработник Делта бет ДООЕЛ Моцарт во Демир Капија.

#ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #СуперМилионер