Рајан Рејнолдс воодушевен од Хрватска: “Го сакам ова место”

130

Рајан Рејнолдс е воодушевен со Хрватска толку многу што не му пречат ниту ударите кои ги добива.

“Ако некаде постојано ве удираат во лице, ви ја препорачувам Хрватска. Го сакам ова место”, напиша под фотографијата на која има крв и рани на лицето.

Секако, познатиот глумец не е вистински повреден, туку станува збор за лажни повреди настанати на сетот за филмот “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” кој се снима во Ровињ.

Рајан научил дека Хрватска е полна со живот и признал дека не е искусен едриличар.

За време на паузите од снимање се дружел со колешката Селма Хаек која позирала со џин и руса перика.