Познатата албанска пејачка ги повикала Албанците да гласаат за Трамп: Денеска ќе пее на митингот на американскиот потпретседател

130

Таа ги повикала сите на митингот на потпретседателот Пенс во градот Ватерфорд, во државата Мичиген, на кој ќе настапува денес, пишува “Косово Он-лајн”.

Познатата албанска пејачка Блеона Черети, која ќе пее на митингот на американскиот потпретседател Мајк Пенс, ги повикала денес Албанците на претседателските избори во САД да гласаат за актуелниот претседател Доналд Трамп, пишува “Repoteri”.

“Албанците ширум светот никогаш нема да ги заборават немилосрдните 45 години комунизам кои поминаа. Затоа ја повикувам целокупната албанска заедница во Америка едногласно да го поддржи претседателот Доналд Трамп на изборите на 3-ти ноември”, напишала Черети.

Таа ги повикала сите на митингот на потпретседателот Пенс во градот Ватерфорд, во државата Мичиген, на кој ќе настапува денес, пишува “Косово Он-лајн”.