Пејачката Taња Царовска вербално го нападна водителот Огнен Јанески ВИДЕО

123

Пејачката Тања Царовска реагира на социјалната мрежа Фејсбук на отворена програма на ТВ 24 во која водителот Огнен Јанески ѝ дава совет на скопјанка, мајка на дете кое починало пред три месеци, поради задоцнета реакција на лекарите.

Растреперената мајка која телефонски разговара со Јанески вели дека ќерка ѝ починала оти немало кој да ја прими на Ургентен центар, а водителот ја советува како да постапи.

„Добро, салам ли е овој што вака ладнокрвно ја советува оваа крахирана жена кај тоа да оди и да пополнува пријави и жалби како да се работи за украден телевизор? Дете и починало зашто немало кој да го прими на ургентен, ехеј! Пред само 3 месеци!!
Зошто на ова инстантно не реагираат новинари и медиуми и веднаш не се трага по одговорните туку на оваа кутра мајка се остава целата обврска да се тркала по институции?? Има ли некој нормален останат бе??“, пишува Царовска на Фејбсук.

loading...