ПОВЕЌЕ ОД 17 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ВИДЕОЛОТАРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

66

17.671.964,00 денари е збирниот износ на добивки, кои Видеолотарија Касинос Австрија им ги исплати  на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во текот на минатата недела. 

И во ноември играме со најдобрите и се радуваме на добивките на видеолотариските терминали. Изминативе седум дена донесоа нова среќна епизода кај многу играчи на  Видеолотарија Касинос Австрија.  Тие заедно поделија сума од 17.671.964,00 денари.

Најголемиот износ на добивката МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ беше вреден 1.655.072,00. Беше освоен во Моцарт Три Бисери во Скопје.

СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ ќе продолжат да ги радуваат играчите на видеолотариските терминали со добивки и во иднина.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот