„Порнхаб“ се појавува сред емисија, реакцијата на водителот е одлична

187

Очите на јавноста се вперени во изборите за претседател на САД, па лесно беше овој момент да не помине незабележано. Среде политичка емисија во која се анализираше како гласал американскиот народ, на интерактивниот екран се појави и „Порнхаб“.

Како стигнал банерот со вебсајтот за возрасни на овој екран е небитно, интересна е само реакцијата на водителот: