Погледнете како Михајловиќ ужива на море со својата сопруга – изгледаат посреќно од кога и да е

251

Сопругата на Синиша Михајловиќ, изгледа неверојатно на новата фотографија која што ја поставила на социјалната мрежа Инстаграм.

Имено, тие двајца уживале покрај море и ги впивале сончевите зраци, а може да се забележи дека и двајцата се презгодни.

Аријана своите гради ги истакнала во прв план.

„На моите стомачни мускули влијаат јаглено хидратите, но Синиша е премногу добар. Поради тоа ја поставив оваа фотографија“ – напишала таа во описот.

Да ве потсетиме, парот помина низ пекол поради здравствената состојба на Миха, но тие многупати досега покажале дека секогаш се еден покрај друг – и во среќа и во несреќа.

Постои љубов за цел живот, затоа што својата сопруга ја сакам и денес исто толку колку што ја сакав од првиот ден, можеби и повеќе.

На почетокот тоа беше страст, некој ќе ти се допадне, постојат некои работи кои што ти се допаѓаат и те привлекуваат.

Како што поминува времето, страста може да се намали, но љубовта станува поголема. Колку повеќе време поминува, помалку ја покажуваш, повеќе ја чувствуваш, поинтензивна е и подлабоко е во тебе“ – изјавил Михајловиќ во однос на својата сопруга Аријана.