Погледнете како изгледа возењето во воз со 4.800 км/ч (ВИДЕО)

1014

Како би изгледало кога јапонски воз би забрзал до 4.800 км/ч? Како би изгледало да сте внатре и да гледате низ прозорецот?

Поглeднете на видеото во продолжение кое е изработено со напредни технологии за симулации.

П.С. Скопје – Белград за само 10 минути. Некаде во 4165 година, по нашата ера.