Пејачката случајно се поднаведна, па го покажа голото га*е

759

Луна Ѓогани се појави во прилично неочекувано издание на главната маса пред сите задругари. Во еден момент, додека камерата беше фокусирана на Филип Ѓукиќ, Луна влезе во кадарот и случајно се понаведна над масата, а голото га*е на пејачката беше јасно видливо под краткото мини фустанче. По ова голем дел од гледачите со право ја запрашаа: „Луна, кај ги заборави гаќичките?“


Одговорот можеби лежи на истото место каде што и Луна легна во раните утрински часови – во креветот на Марко Миљковиќ, каде обајцата завршија под јорганот.


Размената на нежности на Луна и Марко  траеше долго под прекривката, а заради овие сцени, нејзината мајка Анабела Атијас нема никако да биде среќна!