Откако брзата помош интервенираше по нејзиното влошено здравје, Миа Костова сега бара предвидување за својата иднина (фото)

216

Во животот најчесто треба да ни се случи нешто неочекувано кое ќе биде како гром од ведро небо, за да не натера да расмислиме повеќе за суштината на животот и за она што вистински го заслужува нашето време, внимание, љубов…

Миа Костова деновиве заврши трауматично во Охрид, кога за нејзиното влошено здравје интервенираше и брзата помош.

Миа сега се чувствува добро и поворно ги извршува своите бројни секојдневни активности, само што сега до нејзиниот мозок стигна лекција која не само што се учи, туку не се заборава и се применува секој ден.

-Чуден некој февруари. Учам, не дека не. По последните случки во изминативе неколку дена, сфаќам дека навистина не постојат доволно силни причини за неровоза, тага и лоши мисли, вели Миа во едно од своите обраќања на Инстаграм, па додава дека бара астролог кој ќе се позанимава со нејзината иднина.

-Ги повикувам сите мои пријатели кои се занимаваат со астрологија точно со датум, ден и саат да ми напишат до кога трае ретрограден Меркур зашто овој има шанси да не го преживеам, се обрати таа во очекување на предвидувањата на она што ќе и го кажат ѕвездите.

ФОТО:МИА КОСТОВА/ИНСТАГРАМ

Важно е дека Миа сега е одлична, лекцијата е научена, а немилата случка и посакуваме никогаш да не се повтори и целосно да ја избрише од секавање.