NBA колумна на Димитар Младеновски – NBA 1998/1999 (ВИДЕО)

142

Уште еден ретро натпревар од сезоната 1998/1999 помеѓу Detroit Pistons и Utah Jazz со коментар на легендарниот Љубомир Николовски. Уживајте…

NBA FAN

Димитар Младеновски