NBA колумна на Димитар Младеновски-Документарен филм за “Пени” Хардавеј

680

Уште поодамна, посветивме посебно внимание на еден од нај уникатните играчи од ’90-тите и неговиот професионален пат. Ја опишавме кариерата на Енферни “Пени” Хардавеј.

НБА колумна на Димитар Младеновски: Магичниот PENNY

Следува документарно видео во кое на дело се магични моменти од кариерата на оваа сјајна атлета. Од универзитетските денови па до жалниот крај на неговата професионална кариера. Доколку го заобиколеа повредите, небото ке беше лимит. Уживајте…

NBA FAN

Димитар Младеновски