Наташа Беквалац: Имам 40 и не знам дали некој ме посакува

701
„Немам желби во врска со мажите, немам некакви претерани амбиции“.

Пеачката Наташа Беквалац настапувала после подолга пауза во Белград и во провокативниот костим ја запали сцената.

Таа откри и дека нема некој претерани амбиции кога се мажите во прашање.

-Немам желби во врска со мажите, немам некакви претерани амбиции. Искрено, се уште не знам ни што сакам кога мажите се во прашање. Имам 40 и нем дали некој ме посакува, низ насмевка рекла Наташа и додала дека со нетрпение очекува ова лето да ужива во музиката.