Најубавите партнерки на фудбалерите кои ќе играат на Светско 2018 во Русија

1240

Во многу скоро време Русија ќе биде домаќин на еден од поважните настани ова лето 2018 – Светското првенство во фудбал.

Најдобрите фудбалери ќе се пресметаат на теренот, додека на трибините ќе се „пресметуваат“ нивните понежни половини.

Селекција на најубавите партнерки на фудбалерите кои ќе се појават на Светското првенство во Русија оваа година:

Ана Левандовска, партнерка на Роберт Левандовски

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-1.jpg

Пилар Рубио, партнерка на Серхио Рамос

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-2.jpg

Антонела Рокуцо, партнерка на Лионел Меси

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-3.jpg

Шакира, партнерка на Жерар Пике

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-4.jpg

Едурне Гарсија Алмагро, партнерка на Давид де Хеа

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-5.jpg

Кети Хумелс, партнерка на Матс Хумелс

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-6.jpg

Рафаела Сабо, партнерка на Аксел Вицел

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-7.jpg

Мирјана Васовиќ, партнерка на Стивен Цубер

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-8.jpg

Кларис Алвес, партнерка на Марсело Вијеира

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-9.jpg

Софија Балби, партнерка на Луис Суарез

najubavite-partnerki-na-fudbalerite-koi-ke-igraat-na-svetsko-2018-vo-rusija-10.jpg