Тепачка на венчавка каква што не се памети! Сватовите се тепале, се гаѓале со сè и сешто, а невестата

190

Венчавките обично се подготвуваат со денови, се бира најубавата венчаница, декорација, добра музика и квалитетен пијалок и храна, но и покрај тоа не завршува секогаш сè според планираното.

Па така, на интернет се споделува видео од венчавка на која се случил вистински хаостепачкарасправии, летало сè што им се нашло при рака на гостите. Актери во ова сценарио се жени, а невестата била во центарот на скандалот.

Обично на венчавките настанува хаос и кога невестата многу ќе се опијани, но во тепачките најчесто учествуваат мажи, додека во оваа ситуација – жените се главни.

Не е познато каде настанала снимката, па ни тоа дали е автентична или станува збор за некој перформанс, но сè изгледа повеќе од реално.