Најдобрата реклама за авиокомпанија некогаш снимена. Уклучете звук!

1806

Ова е несомнено најдобрата реклама која до сега ја имала некоја авиокомпанија. Дејството се случува некаде во рурална Анатолија, во Турција, а се работи за реклама на Туркиш Ерлајнс.