На „онлајн“ состанок, поради нешто што го оставила во позадина ја изел срам!

256
Ники Фолкнер (32) имала виртуелен состанок преку апликацијата „Зум“ и решила да се јави од креветот, што било многу лоша идеја.

По 15 минути сфатила дека оставила шишенце лубрикант на полицата зад неа, кое можеле сите да го видат.

Ники не се обидела да го премести бидејќи сметала дека така би привлекла поголемо внимание, па се преправала дека нема ништо спорно.

„Тоа е еден од оние денови, умрев од срам. За масажа е“ – раскажала Ни