Младоженец претерал на сопствената венчавка, сватовите морале да ја снимат оваа сцена: Тештата седнала покрај него и започнал “циркус”…

216

Еден младоженец толку се напил на својата венчавка, што напомош морала да пријде и тештата, а луѓето плачат од смеа поради оваа сцена.

На видеото, за кое се верува дека е снимено во Шкотска, се гледа како тештата одлучува да седне до пијаниот зет и да му помогне да јаде, иако на лицето ѝ се гледа дека воошто не е воодушевена од неговото однесување.

Сцената ја снимил некој од сватовите, а набрзо по нејзиното објавување таа станала вирална.

“Каква прекрасна тешта, прилично добро го поднесува тоа”, бил само еден од коментарите под видеото.

“Извинете, но ова е одлично. Таа го сака својот зет и само сака да му помогне”, “Тоа е негов ден, може да прави што сака”, гласеле другите коментари, но има и такви кои се прашуваат која е воопшто поентата на венчавката и забавата кога главниот актер (младоженецот) утредента нема да се сеќава на ништо.

“Браво, каков фраер. Ова е добра гаранција за еден долг и среќен брак”, гласел коментарот за пијаниот зет.