Мицкоски: Кој ќе одговара за овој екоцид во РЕК Битола?

354

Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО ДПМНЕ на социјалните мрежи објави фото материјали од РЕК Битола и прашува кој ќе одговара за екоцидот кој се случува во тоа подрачје.

РЕК Битола денес/деновиве. Кој ќе одговара кривично за овој ЕКОцид? Ајде колега Тупанчевски да го видиме на дело вашиот предлог како ќе функционира…, пишува Мицкоски на фејсбук.