Македонец дојден од Швајцарија стана топ тема на социјалните мрежи: Погледнете ја оваа “култура” (Видео)

1070

На социјалните мрежи се појави видео, на кoе се гледа како во период кога надвор е пекол жешко, некој запалил ѓубре во својот двор и создава вистински хаос наоколу.

Објавата која најпрво се појави на Фејсбук страната “Ѕид на сообраќајниот срам” за кратко време стана вирална, а потоа видеото излезе и на Твитер.

Погледнете: