Луд тајм-аут во Струмица: Не си лади ку*от сега! (ВИДЕО)

113

Во понеделникот во македонската прва лига во одбојка играа Вардар и Џио Струмица и во тој натпревар скопскиот тим победи со 0:3.

Поради овој резултат владееше нервоза кај домаќинот која можеше да се види во еден тајм-аут.

Еден играч дофрли:

„Не толку да губиме, не си лади ку*от сега, си ладиш ку*от“.