КОРОНА, НЕ КОРОНА, ИТАЛИЈАНЕЦ ОДИ НА КАФЕ, И ТОА Е

143

Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома.