„Кој да разбере дека во ликот на една убава и насмеана жена лежи уморна душа“

6783

На социјалните мрежи налетавме на еден коментар посветен на актерката Билјана Беличанец.

Ретко кој може да разбере дека во ликот на една убава и насмеана жена…во една хероина…спие само една нежна душа. Уморна душа…душа на една жена на која можеби и требало само рака. Ти верувам душо! Почивај во мир!“