Кои хороскопски знаци се добри, ама би ве уништиле без размислување?

1475

Tие се мед и млеко и знаат вистински да сакаат, но ако ги повредите на каков било начин ќе ве уништат без размислување.

astro-kjoshe-koi-horoskopski-znaci-se-dobri-ama-bi-ve-unishtile-bez-razmisluvanje-02.jpg

Дали сте и вие помеѓу нив?