Ќе ви се заврти во глава – Откриен колкав е хонорарот на Луна во „Задруга“

293

Во една од емисиите на српското реално шоу „Задруга 3“ дошло до расправија во која еден од учесниците бил и Марко Миљковиќ, момчето на Луна Џогани.

Тој толку многу влегол во жестоки расправии, што во еден момент изнел колкав е хонорарот на Луна за оваа сезона.

Оваа информација била чувана во тајност, но тој очигледно ненамерно ја кажал на останатите учесници.

Сега влезе тука (Луна), ќе заработи 50.000 евра, викал на цел глас Марко. „Ти ме потценуваш? Го потценуваш мојот хонорар?“,  го прашала Луна, со што се добило впечаток дека нејзиниот хонорар е поголем од тоа што го изнел Марко.

Погледнете како изгледало тоа: