Ким Џонг Ун си донесе свој тоалет за средбата со Доналд Трамп (фото)

793

kim-dzong-un-si-donese-svoj-privaten-tolaet-za-sredbata-so-donald-tramp-foto-001.jpg

Ким Џонг Ун пристигна во Сингапур на историскиот самит со Доналд Трамп. Покрај огромното обезбедување, севернокорејскиот лидер со себе си донесе и приватен тоалет.

Инаку, познато е дека Ким не сака кој било да може да врши испитувања по неговото одење во тоалет, затоа што така би можеле да дознаат многу информации за неговото здравје. Секогаш носи приватен тоалет со себе, а има вградено тоалет дури и во еден од неговите Мерцедеси.