Карлеуша пушти солзи во шоуто: Покажавте дека не ме сакате и не ме почитувате

132

Српската пејачка и поп дива Јелена Карлеуша плачеше во новото шоу „Звезда Гранда“, каде е една од 6-те членови на жирито.

Како што може да се заклучи од снимката на најавата на шоуто, Јелена се потресе и плачеше во моментот кога жирито не пушти еден од натпреварувачите.

– Дали Јелена плаче? – шокирано праша Марија Шерифовиќ.

– Никогаш не плачеше … – додаде Вики Миjковиќ.

– Јелена плаче … Тврдам дека таа е единствената девојка што може да биде ѕвезда, и ти и гис сечеш крилјата на најглуп можен начин … – рече Карлеуша, а потоа Снежана Џуришиќ и одговори:

– Исто така, покажавте дека не ме сакате и почитувате толку многу – рече видно вознемирена и плачејќи, на што членовите на жирито се возбудија и се обидоа да ја убедат дека не е вистина.