Јелена Карлеуша: „Душко ме запозна како домаќинка и тогаш се случи неверојатна промена“

90

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ се едни од најинтригантните парови на српската јавна сцена.

Иако досега имаа неколку брачни кризи, тие успеаа да ги надминат. И покрај тоа што живеат на две различни адреди поради фудбалскиот ангажман на Душко,  парот успева заедно да ги воспитува нивните ќерки Атина и Ника.

Јелена е позната по своите провоктивни изданија, а бидејќи успеа да ја доведе својата линија до совршенство посебно е инспирирана да се фотографија во разголени изданија во кои повеќе открива од што покрива.

Не, тој одамна одлучи да не гледа што објавувам на Инстаграм. Не сака да знае, не сака да види. Тој ме запозна како домаќинка која никогаш се облекуваше провокативно и тогаш се случи неверојатна промена“, заклучи пејачката и истакна дека е апсурдно да ја прогласуваат за најдобро облечена кога таа често е разголена.