(ФОТО) Се омажи ќерката на Кили, зетот е од Еквадор

5154

Јоана, ќерката на познатата двојка Кирил Поп Христов и Гордана Деан Поп Христова се омажи во Еквадор и чека принова.

Убавата вест ја сподели нејзината мајка на социјалните мрежи.

„Се мажи нашето бебе и ќе има бебе“, напиша Гордана на „Фејсбук“.