ФАНТАСТИЧНИ 13 МИЛИОНИ ДЕНАРИ Е НАГРАДНИОТ ФОНД ВО „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ” НА 2WIN.MK

64

Наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“  е новиот предизвик за забава на играчите на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. Оваа наградна игра има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваат двата автомобила Мерцедес GLB, кои ќе бидат освоени по еден во категоријата видеолотарија и електронски игри, и еден во категоријата спортско обложување. Правилата за наградната игра се достапни на  платформата 2win.mk.

Наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ е поделена и се одвива се одвива во две фази и тоа:

Фаза 1: Турнирски фаза, и

Фаза 2: Дополнителна игра „Среќно Тркало“

Во турнирската фаза учесниците освојуваат поени од нивните добитни влогови во интернет игрите на среќа и врз основа на собраните поени се формираат ранг листи на најсреќни учесници, за секоја категорија посебно. Учесниците со најмногу поени од 6-то до 30-то место на конечните официјални ранг листи стануваат добитници на награда во секое коло, односно на главните награди на крајот на последното коло.

По завршување на турнирската фаза  од секое коло на наградната игра, односно по завршување на последното коло за главните награди, првите 5 учесници од официјалната листа за колото/главните награди во секоја категорија се квалификуваат за фаза 2 од наградната игра, каде преку дополнителната игра во живо „Среќно тркало“ се одредуваат добитниците на првите 5 награди.

Во фаза 2 од наградната игра се квалификуваат првите 5 најсреќни учесници на официјалните ранг листи од наградната игра за секоја категорија, како во месечните кола, така и за главните награди на крајот на последното коло.

Играј со најдобрите! ЗАВРТИ И ПОБЕДИ на 2win.mk

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди