Еве како ќе изгледа македонскиот настап на Евровизија (ВИДЕО)

233

Во тек се евровизиските проби, а претставниците на сите држави застануваат на големата сцена, за да видат како сето тоа ќе изгледа во полуфиналето.

Македонскиот претставник Васил Гарванлиев ќе настапи со реден број 6 во првата полуфинална вечер, со баладата „Here I Stand“.

Како ќе изгледа неговиот настап, погледнете во продолжение: