Ексклузивно: Николина Пишек прв пат отворено за бракот со српскиот биснисмен

376

Веќе со години Николина Пишек е во складен брак со Видоје Ристовиќ.

Меѓутоа, убавата Хрватица признава дека е тешко да се биде романтичен во однос кој што трае долго. Сепак, таа истакува дека тоа е сосема нормално, затоа што односот сам по себе се менува и „расте“ со текот на времето.

Фото: Рајко Ристиќ

Сопругот ќе ми замери што не кажав: Да да, како не, романтично е секој ден… Но, како да се биде романтичен после толку долги години поминати заедно? Не можеме да очекуваме дека после 6 или 7 или 10 години ќе биде исто како на почетокот. Тоа не би било нормално, така да треба да се прифати ситуацијата во која сте и апсолутно да го разберете партнерот, да му бидеш поддршка и да очекуваш и тој да го прави истото, рекла водителката.