ЏЕКПОТОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ Е ВО ЗОНА НА ПАЃАЊЕ

286

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. Највисокиот износ кој може да се  освои со оваа добивка е 21 милион денари.

Само како потсетување, Д.А. од Тетово го освои најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 20 110 146,00 денари, на видеолотариските терминали во Тетово  на 01.08.2023.

Во првата половина од 2023, сигналот за најпосакуваната ВЛТ добивка-

Супер Милионер Џекпот, го слушнале 6 среќни играчи кои заедно

поделија неверојатни 127 824 250 денари. Рекордниот добитен износ на

СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за 2023, е

вреден 20 577 224 денари, а го освои А.Н. од Струга, која посака да си

купи нова куќа и стан.

Најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ има

добитна вредност од 14 до 21 милион денари. Покрај најпосакуваниот,

СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите