Почетна Забава „Бесни“ машини: Погледнете какви автомобили вози Лепа Брена и членовите на нејзиното...

„Бесни“ машини: Погледнете какви автомобили вози Лепа Брена и членовите на нејзиното семејство (видео)

483

Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ поседуваат голем возен парк, а во рок од еден ден од нивниот дом на Бежаниска коса излегоа дури 4 различни автомобили.

Екипата на „Папарацо лов“ го следеше семејството Живојиновиќ на еден ден, а во таа прилика забелажаа какви автомобили имаат во нивниот двор.

Прво од домот излегол Боба Живојиновиќ кој имал обврски по градот и во таа прилика се возеше со „Мајбах“.

ФОТО: ПРИНСРКИН/ЈУТУБ

Нешто подоцна излегол и Стефан Живојиновиќ кој се возел во „Порше“.

ФОТО: ПРИНСРКИН/ЈУТУБ

Во текот на денот од домот излегла и Лепа Брена која била во набавка на мебел. За оваа прилика пејачката се возела со нетолку скапоцен и луксузен автомобил.

ФОТО: ПРИНСРКИН/ЈУТУБ

Пејачката до салонот за мебел заминала со „Форд“ кој чини околу 2 000 евра.