Авион се урна во Србија

261

Во околината на Лозница, стотина километри западно од Белград, кај селото Брасница изутринава се урна воен авион од типот „Миг-21“. Веста ја пренесоа српските медиуми без притоа да прецизираат повеќе детали за евентуални жртви или повредени.

Наскоро поопширно…