АРАПСКИОТ КОМЕНТАТОР ОФКАШЕ НА ГОЛОТ НА ЕЛМАС

2362

Со 19 години и 6 месеци, Елиф Елмас синоќа против Летонија стана втор најмлад стрелец во историјата на македонската репрезентација. Со првиот гол го отвори резултатот, а со последниот го затвори и ги наполните турските медиуми кои го величат во еден куп спортски портали. Мајсторијата на фудбалерот на Фенербахче има уште поголем шмек со арапски коментатор.

 

И во забавена снимка

И Скај Спорт