Аплицирајте: Швајцарски BAUMER вработува во Македонија

202

Со над 2.700 вработени Баумер е една од светски водечките произведувачи на сензори и мерни инструменти наменети за автоматизација на процеси. Овој успех Баумер го должи на своите вработени кои се посветени, врвно стручни и секогаш фокусирани на изнаоѓање на најдобри решенија за нашите клиенти.

За во фабриката во индустриската зона Скопје 1, Баумер има потреба од кандидати на следните работни позиции:

1. PCB Layout Engineer (линк за повеќе детали и аплицирање), 2. Team Lead PCB Design (линк за повеќе детали и аплицирање) и 3. Оператори во производство (линк за повеќе детали и аплицирање).